Blank Canvas Architects created sleek light café interior under atrium space

Blank Canvas Architects created sleek light café interior under atrium space

  • Array Tereza

  • 3 months ago

Clients, owners of Salotti café, approached Blank Canvas Architects to enhance the kiosk and the surrounding seating area as part of their lease renewal in a major Melbourne shopping centre.

“Taking advantage of its unique site under the atrium in a shopping centre, this café is an elegant crossroad of old and new. Influenced by the idea of a garden party in a greenhouse, its neutral palette of soft oak, vintage patterned tiles and brass lettering gives the café a light and airy feel. The matte black trims provide a sharp and modern contrast to the otherwise light interiors,” explains Cecilia Yuan, Principle Architect at Blank Canvas Architects

Bar
Banquette seating

Pergola with soft linen fabric